U bent hier: NieuwegeinseGolfClub.nlNieuws

David Mathieu nieuwe golfprofessional
06-07-2018


Voorzitter Dick Kievit heet David Mathieu welkom

Met ingang van 1 juli is David Mathieu werkzaam als golfprofessional bij de Nieuwegeinse Golfacademie. Thans is hij nog werkzaam als Head Pro op de golfbaan van de Efteling. Voorlopig zal hij op vrijdag en zondag aanwezig zijn voor het geven van lessen en het runnen van de golfacademie.

Hij neemt de plaats in van Ronald van Meeteren en heeft als opdracht gekregen om invulling te geven aan de golfacademie op een manier die aansluit op het plan voor de toekomst zoals dat begin dit jaar door het bestuur is opgesteld. Daarin staat dat de golfacademie moet zorgen voor de nieuwe aanwas van golfers die gebruik gaan maken van de faciliteiten van onze golfclub. Het liefst natuurlijk als lid maar dat kan ook zijn als greenfeespeler of als gebruiker van rittenkaarten. David heeft ruime ervaring met op een gestructureerde manier beginnende golfers enthousiast te maken voor de golfsport. David zal vanuit het dagelijks management worden aangestuurd.

In concreto betekent dat hij zich gaat bezighouden met de organisatie en het geven van kennismakingslessen, het verkopen van starters cursussen, het geven van clinics en het aansturen van ander golfprofessionals. Uiteraard is dat Abdel maar er zullen ook andere pro’s worden ingehuurd voor de momenten dat er behoefte is aan meer lescapaciteit.

Gratis kennismakingsles bij David
David biedt alle leden van de Nieuwegeinse Golfclub de gelegenheid om kennis met hem te maken. Hij geeft op zondag 8, 15, 22 en 29 juli gratis individuele kennismakingslessen van 25 minuten. Je kunt je daarvoor bij hem aanmelden via de telefoon op 06 - 4261 8793, per mail op info@mathieugolf.nl  of direct online boeken op https://dmathieu.igolfinstructor.com/login. Het kan zijn dat je je daarvoor eerst moet registreren.

Ronald van Meeteren vertrekt per 1 september
Ronald van Meeteren verlaat de Nieuwegeinse Golfacademy officieel per 1 september. Tot die tijd kan er gewoon bij hem gelest worden. Waar nodig zal hij David bij staan om thuis te geraken bij onze vereniging.