Bedrijven golfseizoen 2018 van start

Maandag 23 april jl. werd de eerste bedrijvengolfdag van het golfseizoen 2018 gespeeld. Een grote opkomst met de aanwezigheid van enkele dames, mooie scores en bovenal veel gezelligheid.

Gespeeld werd een zgn. Scramble. Het team van Labourlink, bestaande uit de heren Nigel Wood, Tony Martin, Paul de Bruin en Carel van ’t Veer maakten de beste score. Zonder verrekening  was een score van 35 slagen de beste bruto score.

De Nearest to the line werd geslagen door Caroline Benima van Byloth.

De Nearest to the pin werd geslagen door Tony Martin, gast van Labourlink BV.
Uitzonderlijk was dat hij op hole 7 zijn afslag maar liefst 65 cm naast de pin sloeg!!

De organisatie had bedacht om hole 1 als een zgn. Speedhole te spelen.
De flight van de heren Hendrik Beitler, Herwin Hadders beide van HLB Blomer en Bart Jan Lazet met Peter Reede van HumanCapitalCare speelden deze hole in de snelst tijd, t.w. 5,37 minuten.

Dagsponsor On Marc tracteerde de spelers op een drankje in de baan en verzorgde enkele fraaie prijzen voor de diverse winnaars. Rietveld Wines stelde een heerlijke fles wijn beschikbaar voor de winnaar van de nearest to the line.

Na afloop van de wedstrtijd genoten de aanwezigen van enkele lekkere hajes en een heerlijk asperge buffet.

Businessclub

Bij de Nieuwegeinse Golfclub zien wij golf al lang niet meer als een elitesport. Iedereen is welkom en ondernemers onderling omarmen alle mooie facetten die de golfsport te bieden heeft. Binnen onze businessclub organiseren wij 7 x per jaar een golfwedstrijd voor onze ondernemende leden.

Voor meer informatie kiest u voor onderstaande button Infofolder.

Meer informatie zie de Infofolder 


Contact

Voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak met een van de leden van onze Business commissie kunt u contact opnemen met het secretariaat van onze vereniging.

Mailadres:   

Hoofdsponsor