U bent hier: NieuwegeinseGolfClub.nlNieuws

GOLFTIME PARTNER VAN HET NIEUWEGEINS OPEN
19-08-2017

 GOLFTIME PARTNER VAN HET NIEUWEGEINS OPEN

Als partner van het Nieuwegeins Open biedt Golftime de overall winnaars van het Nieuwegeins Open 2017 onderstaande golfreis aan.

Shortbreak - 2 personen - Duitsland - Hotel Idingshof

Bestaande uit:

*) 2 nachten 2-pers. kamer incl. ontbijt
*) 2 x 3-gangen diner of buffet
*) 2 greenfees p.p. (keuze uit Habichtswald, GC Gut Arenshorst, Artland GC en Varus GC


Wie is Golftime

Golftime staat voor deskundig, eerlijk, efficiënt en met aandacht voor onze reiziger. Als een echte ‘travel caddy’ is Golftime al bijna 20 jaar uw partner in golfreizen. Maak gebruik van onze deskundigheid en de ideale lijn van uw golfvakantie wordt uitgezet. Golftime bezoekt de golfbestemming zeer regelmatig en hierdoor kunnen we u goed van dienst zijn met het opstellen van uw gewenste reisvoorstel.  Bij Golftime bent u verzekerd van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Golftime is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds waardoor u met een gerust hart uw golfreis kunt reserveren.

Reserveren
Voor het reserveren van een golfreis kunt u aanvraag doen via het aanvraagformulier op onze website of telefonisch via 033 462 72 00. Naar aanleiding van deze aanvraag wordt uw gewenste reis besproken. Uiteraard is het ook mogelijk het reisvoorstel per e-mail naar u te verzenden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de golfreis voor u te reserveren. U ontvangt dan direct de reisbevestiging met factuur.  Een telefonische reservering is ook een definitieve reservering wanneer Golftime de reservering heeft bevestigd per e-mail middels een reisbevestiging met factuur.

Bereikbaar
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur.
Tel. 033- 462.72.00
E-mail: info@golftime.nl

Laatste bedrijvendag gezellig, ondanks een buitje
20-09-2017

Maandag 18 september jl. is de laatste bedrijven golfdag van het jaar gespeeld.   Lees meer

Golfarrangement Van der Valk
05-06-2017

De Nieuwegeinse Golfclub biedt aan gasten van Van der Valk Hotels de mogelijkheid om op onze golfbaan te komen golfen voor een golfronde van 9 of 18 holes.   Lees meer

Golfcompetitie 2017, seizoen met een lach en een traan
11-05-2017

Vijf teams zijn kampioen geworden   Lees meer

Opening Golf Academy en Open Golfdag
09-04-2017

Golf Academy nu officieel van start.....   Lees meer

Nieuws van de Handicap en Regelcommissie
19-02-2017

Nieuwe plaatselijke regel (over een bewogen bal op de green), aanpassingen in het baanregelement, een regelavond voor competitie spelers en golfregel examens voor beginnende golfers.....   Lees meer