U bent hier: NieuwegeinseGolfClub.nlNieuws

Jeslyn Ekhator wint Jan Rijk Cup
01-11-2016


Jeslyn Ekhator met de Jan Rijk Jeugd Tour wisselbeker

Jeslyn Ekhator  won de individuele Jan Rijk Tour Wisselbeker omdat zij van alle 78 deelnemers uit de drie categorieën na 8 wedstrijden gemiddeld de hoogste score haalde.  Met haar score werd ze ook winnaar in het eindklassement in de categorie EGA handicap 12-36. 

De Jan Rijk Jeugd Tour wordt georganiseerd voor beginnende golfers onder de 16 jaar van clubs uit de regio. Er wordt in drie categorieën gespeeld. Baanpermissie, EGA-handicap 37-54 en EGA handicap 12-36. Aan deze tour hebben dit jaar spelers meegedaan van Amelisweerd, Biltse Duinen, Dorpswaard,  De Haar, Kromme Rijn, Hoenderdaal,  NGC en Schaerweijde.

Op zondag 28 oktober werd onder ideale omstandigheden de finale van deze tour op onze eigen baan gespeeld. Daar deden in totaal 48 kinderen aan mee. Naast Jeslyn waren er ook andere leden van onze vereniging succesvol. Zo won de 6 jarige Youp Orsel de wedstrijd op de par-3 baan. Bart Oostenbruggen werd tweede  in de categorie EGA-handicap 12-36. En het team van de NGC werd winnaar van het dagclubklassement. Het team bestond uit  Bart Oostenbruggen,  Dimar Rolloos, Georgia Jasperse, Jeroen Foekema, Jeslyn Ekhator,  Laurens van Amerfoort en Youp Orsel. Deze overwinning was echter niet genoeg om het totale clubklassement te winnen. Achter Hoenderdaal werd ons team uiteindelijk tweede.

Laatste bedrijvendag gezellig, ondanks een buitje
20-09-2017

Maandag 18 september jl. is de laatste bedrijven golfdag van het jaar gespeeld.   Lees meer

GOLFTIME PARTNER VAN HET NIEUWEGEINS OPEN
19-08-2017

Als partner van het Nieuwegeins Open biedt Golftime de overall winnaars van het Nieuwegeins Open 2017 onderstaande golfreis aan.   Lees meer

Golfarrangement Van der Valk
05-06-2017

De Nieuwegeinse Golfclub biedt aan gasten van Van der Valk Hotels de mogelijkheid om op onze golfbaan te komen golfen voor een golfronde van 9 of 18 holes.   Lees meer

Golfcompetitie 2017, seizoen met een lach en een traan
11-05-2017

Vijf teams zijn kampioen geworden   Lees meer

Opening Golf Academy en Open Golfdag
09-04-2017

Golf Academy nu officieel van start.....   Lees meer