U bent hier: NieuwegeinseGolfClub.nlJeugdNieuws

Oliebollenwedstrijd Jeugd 2016
05-01-2017

De winnaars van de oliebollenwedstrijd voor de jeugd vlnr.: Floris Oostenbruggen, Georgia Jasperse en Daan Buis. Walter Bouwman heeft er ook weer voor gezorgd dat hij op de foto staat.

Ook dit jaar werd de traditionele Oliebollenwedstrijd voor de jeugd gehouden op de Par-3 baan. De wedstrijd vond plaats meteen na afloop van de Oliebollenwedstrijd voor de par-3 leden op woensdag 28 december. Het was de eerste wedstrijd waar de nieuwe leden van de jeugdcommissie (Jet van Amersfoort en Esmy Kromontono) bij de organisatie waren betrokken.  
De wedstrijd had een funkarakter waaraan 9 jeugdleden meededen. Het was een stableford wedstrijd waarbij niet alle holes meetelden. Pas na afloop, uiteraard onder het genot van oliebollen en warme chocolademelk, werd bekend gemaakt welke holes wel en niet meetelden voor de wedstrijd (dit jaar telden de scores van hole 2, 6 en 9 niet mee). De spelers van een flight waren ook nog eens elkaars teamgenoten. De spelers van de flight met de hoogste gemiddelde stableford score werden de winnaars. En dat waren Daan Buis, Floris Oostenbruggen en Georgia Jasperse met een gemiddeld team stableford score van 12,67 over de zes holes die wel meetelden. Elk teamlid kreeg een cadeau als prijs. De andere twee teams eindigden respectievelijk met een gemiddelde team stableford van 11,33 en 11.

Jeugd Nieuws

Marleen Bakermans wint jeugd maandbekercompetitie
06-11-2017

Georgia Jasperse zegeviert bij de hogere handicappers   Lees meer

Marleen Bakermans algemeen jeugdkampioen
06-09-2017

Floris Oostenbruggen kampioen bij de hoge handicappers   Lees meer

NGF familietoernooi was weer een feest voor de deelnemers
28-08-2017

Bruto winnaars Willem en Jordie van Heijningen gaan waarschijnlijk naar landelijke finale. Joop en Reinier van Rijnsoever winnen de netto wedstrijd.   Lees meer

Meisjes winnen de eerste maandbekers van 2017 bij de jeugd.
22-05-2017

Bart Oostenbruggen slaat op hole 2 een birdie   Lees meer

Openingswedstrijd jeugd 2017
01-04-2017

Winnaars krijgen een paashaas   Lees meer