Gratis kennismakingslessen iedere laatste weekend van de maand

Ieder laatste weekend van de maand worden er op zaterdag en zondag gratis kennismakingslessen georganiseerd voor mensen die eens willen kijken of ze golfen leuk vinden. Zo'n les duurt anderhalf uur. De kennismakingslessen beginnen om 14.00 uur.

Inschrijven 
Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018 staan de eerstvolgende gratis kennismakingslessen gepland. Voor een ordelijk verloop is het nodig dat je je van te voren aanmeldt voor de kennismakingsles. Als je op de volgende link klikt krijg je een aanmeldingsformulier te zien. Vul dat in om je aan te melden. 

Aanmelden gratis kennismakingsles

Na het invullen en verzenden van het formulier sturen we je een bevestiging van je deelname. Enkele dagen voor de kennismakinglessen krijg je verdere details.
Per formulier kan er 1 persoon worden aangemeld. Dus wil je met meerdere personen komen graag per persoon een formulier invullen.

Agenda Kennismakingslessen
De data voor gratis kennismakingslessen in april zijn:

  • zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 (Open Golf dagen)

Komt zaterdag of zondag je niet uit? Dan kijken we graag samen met je naar een ander passend moment. Stuur een mail met je gegevens en wensen naar   of kom langs op de oefenfaciliteiten. Er is altijd iemand aanwezig die je verder kan helpen.

Open Golfdag en opening Golf Academy

Abdel Tamayazou, Ronald van Meeteren, Stuart Burley en Ronald Bauman vieren de opening van de Golf Academy en de shop van Golfcenter.nl


Op 8 april heeft de Nieuwegeinse Golfclub meegedaan aan de Open Golfdag. Zo'n 70 mensen hebben op deze dag kennis gemaakt met de golfsport.Tevens is toen de Golf Academy officieel geopend.

Klik hier voor een filmpje met beelden van de opening en de Open Golfdag.