Je kan je lidmaatschap van de Nieuwegeinse Golfclub afstemmen op je eigen wensen en behoeften

De Nieuwegeinse Golfcub kent verschillende lidmaatschapsvormen. Je kunt kiezen voor onbeperkt spelen of alleen op werkdagen. Of alleen spelen vroeg in de ochtend (voor 9.00 uur) of aan het eind van de middag (het zogenaamde daluren abonnement). Er is ook een lidmaatschap alleen voor de par-3 baan.
Hieronder staan de verschillende lidmaatschapsvormen met bijbehorende tarieven voor 2018. In vergelijking met andere golfclubs uit de regio Utrecht heeft de Nieuwegeinse Golfclub aantrekkelijke tarieven. Bij het aanmelden worden geen andere kosten in rekening gebracht. En je mag de kosten gespreid betalen als je dat beter uitkomt. Bij een lidmaatschap van meerdere gezinsleden is er een kortingsregeling van toepassing. En als lid mag je ook nog eens vrienden en kennissen voor een rondje golf op de Nieuweginse Golfclub introduceren tegen een introductie tarief.

Lidmaatschapsvormen en tarieven voor 2018:

Onbeperkt lidmaatschap (A-lidmaatschap)
Speelrecht € 1.180, excl. NGF-contributie.
Speelrecht op alle dagen van de week op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) en de par-3 baan (baanpermissie vereist); speelrecht op alle banen van de GolfAlliantie (geen greenfeekosten); speelrecht met korting op de banen van de "Samenwerkende Golfclubs West Nederland". Mogelijkheid tot introductie van gasten tegen introductietarief. Klik hier voor alle voorwaarden van dit lidmaatschap.

Werkdag lidmaatschap (B-lidmaatschap)
Speelrecht € 875, excl. NGF-contributie.
Speelrecht uitsluitend op werkdagen; niet geldig in de weekends en op feestdagen. Betreft een gelimiteerd aantal leden. Klik hier voor alle voorwaarden van dit lidmaatschap.

Jeugd lidmaatschap (C-lidmaatschap)
Speelrecht € 385, excl. NGF-contributie.
Speelrecht conform lidmaatschap A voor jeugdleden t/m 25 jaar. Uitgebreide informatie over het jeugdlidmaatschap voor jeugdleden tot 21 jaar staat hier.

Par-3 lidmaatschap voor 12 maanden
Speelrecht  voor 12 maanden: € 360 excl. NGF contributie. Dat is inclusief handicap registratie indien men over een EGA handicap van 54 of lager beschikt.
Voor jeugdleden t/m 25 jaar € 225. Voor jeugdleden t/m 17 jaar is dit inclusief 10 groepslessen bij de Nieuwegeinse Golf Academy.
Speelrecht op de par-3 baan (baanpermissie vereist); gebruik van de verlichte driving range, chipping- en puttinggreen tijdens openingsuren. Par-3 leden kunnen op greenfeetijden op basis van het introductietarief spelen op de 9-holes wedstrijdbaan (minimaal EGA-handicap 54 vereist). Klik hier voor de conditiesvan dit lidmaatschap.

Daluren lidmaatschap 
Speelrecht voor 12 maanden: € 600, excl. NGF contributie. Dat is inclusief handicap registratie indien men over een EGA handicap van 54 of lager beschikt.
Beperkt speelrecht op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) gedurende  de maanden maart tot en met oktober; op werkdagen voor 9.00 uur en vanaf 16.30 uur; weekend en feestdagen voor 9.00 uur en vanaf 15.00 uur . In de maanden november tot en met februari; alle dagen vanaf 14.00 uur. Klik hier voor de condities van dit lidmaatschap.
Noot: Speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen. Buiten de Daluren-tijden speelrecht op de wedstrijdbaan tegen introductietarief.

Handicapregistratie voor niet-leden
Via de Nieuwegeinse Golfclub kun je ook je handicap bij de NGF laten registreren. De kosten hiervoor bedragen € 50 per jaar. 

Korting op participaties
Leden die in het bezit zijn van een participatie van de Stichting Golf Laagraven ontvangen een korting van 4% over het nominale participatiebedrag.

Familieregeling
Indien één van de (groot)ouders lid is, dan betalen de (klein)kinderen t/m 25 jaar een jaarlijks speelrecht tarief van € 225.

Automatische incasso
Het is mogelijk in maandelijkse termijnen te betalen via automatische incasso; voor elke maandelijkse termijn brengen wij € 2,50 in rekening.
Automatische incasso is niet mogelijk voor het par-3 lidmaatschap en het Daluren abonnement.

Lid worden? 
Om lid te kunnen worden dien je een aanmeldingsformulier in te vullen. Klik op het aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap dat je wenst in de zijkolom hiernaast. In het formulier staat precies beschreven wat je moet doen om lid te worden van de Nieuwegeinse Golfclub. Je kunt natuurlijk ook even langsgaan bij het receptie in het clubhuis en daar alles in één keer regelen.
De receptie is in de winterperiode dagelijks geopend van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.

Behoefte aan meer informatie?
Voor meer informatie over de verschillende lidmaatschapsvormen kun je terecht bij de medewerkers van het secretariaat van de golfclub, Stuur een mailtje naar secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl of bel 030 – 6042192.

Leden aanbiedingen

Lid worden?

Klik op het bij je wensen passende aanmeldinsformulier. In het formulier staat aangegeven wat  er verder nog nodig is om je aan te melden.

Aanmeldingsformulier  voor het:
A of B lidmaatschap
C (jeugd) lidmaatschap
Daluren lidmaatschap
Par-3 lidmaatschap
Aanmeldingsformulier handicap registratie
Aanvraagformulier automatische incasso 

Behoefte aan meer informatie?
Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij de medewerkers van het secretariaat van de golfclub, Stuur een mailtje naar
secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl 
of bel 030 – 6042192.

GolfAlliantie

A-leden van de Nieuwegeinse kunnen onbeperkt spelen op 8 golfbanen met 9 holes. Er zal geen greenfee in rekening worden gebracht. Informatie over de banen vindt u op: www.golfalliantie.nl.

Samenwerking Golfclubs

NGC-leden kunnen tegen gereduceerd tarief op de banen van deze clubs spelen en omgekeerd zijn leden van deze Golfclubs welkom op de Nieuwegeinse tegen eveneens gereduceerd tarief.

Klik hier voor een overzicht van de samenwerkende Golfclubs.