Starttijd reserveren

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en reserveer een starttijd. De starttijd wordt per mail bevestigd.

Alleen nog 9 holes van te voren boeken
Het is vanaf 25 maart voor gasten alleen nog mogelijk om 9 holes van te voren te reserveren. Als er ruimte in de baan is kan er bij het aanmelden bij de receptie eventueel een tweede ronde van 9 holes worden bijgeboekt. Een ronde van 9 holes kent een vast tarief (zie greenfeetarieven). Ook is het mogelijk een tweede ronde te spelen op de gevarieerde Par-3 baan (die met zijn C-status ook qualifying is).

Spelen op de Par-3 baan
Het niet mogelijk om starttijden voor de Par-3 baan te reserveren via deze pagina. Greenfee spelers voor de Par-3 baan dienen zich eerst aan te melden bij de receptie in het clubhuis op de grote baan en daar ook middels pinnen te betalen. Houders van een rittenkaart dienen zich aan te melden via de elektronische ballen spiraal in het Puttershonk (de ontspanningsruimte op de oefenfaciliteiten). 

Gastspelers van de GolfAlliantie
Gastspelers van de Golfalliantie dienen nu ook online van te voren een starttijd te boeken. Dat kan met dezelfde inlogcode en hetzelfde wachtwoord als bij de eigen vereniging. Alleen moet er voor de inlogcode het clubnummer worden gezet. Dit zijn de clubnummers:Albatross-89, Dorpswaard-92, Kurenpolder-104, Kromme Rijn-120, OldCourse Loenen-154, Overbrug-113, Strijense-168, Tongelreep-47.
Gastspelers van Dorpswaard, Kurenpolder en Tongelreep uit de GolfAlliantie kunnen voorlopig alleen nog telefonisch via de receptie een starttijd boeken omdat hun sustemen nog niet zijn aangepast.

Let op: Alliantiespelers die niet van te voren reserveren dienen gewoon het greenfee tarief te betalen als zij zich aanmelden. Ook Alliantiespelers die zich niet kunnen identificeren als Alliantiespeler met speelrecht dienen het greenfee tarief te betalen..

Greenfeespelers dienen er rekening mee te houden dat het greenfeebedrag alleen middels pinnen kan worden voldaan. Ook dient het NGF kaartje bij het aanmelden getoond te worden.

Indien het niet lukt om online te boeken bel dan met de receptie. Die verzorgt de boeking ook met alle plezier. Die is te bereiken op 030-6369233.

Online boeken

Caddiemaster Shop

Bij de caddiemaster op de grote baan zijn de volgende artikelen verkrijgbaar:
  • Golfballen met NGC logo
  • Setje met tees, marker met NGC logo en pitch fork met NGC logo
  • NGC baanboekje
  • Golfregels NGF
  • Golf in Nederland