Starttijd reserveren

Vul de gevraagde gegevens in en reserveer een starttijd. De starttijd wordt per mail bevestigd.

Indien het niet lukt om online te boeken bel dan met de caddiemaster. Die verzorgt de boeking ook met alle plezier. Die is te bereiken op 030-6369233.

Let op: Gastspelers van verenigingen uit de GolfAlliantie kunnen alleen telefonisch via de caddiemaster een starttijd boeken. Alliantiespelers die niet telefonisch reserveren dienen gewoon het greenfee tarief te betalen als zij zich aanmelden. Ook Alliantiespelers die zich niet kunnen identificeren als Alliantiespeler met speelrecht dienen het greenfee tarief te betalen..

Greenfeespelers dienen er rekening mee te houden dat het greenfeebedrag alleen middels pinnen kan worden voldaan. Ook dient het NGF kaartje bij het aanmelden getoond te worden.

Het niet meer mogelijk om starttijden voor de par-3 baan te reserveren via deze pagina. Vanaf die datum worden starttijden geregeld met behulp van de electronische ballen spiraal via de terminal in de caddiemasterruimte op de oefenfaciliteiten. Greenfee spelers voor de par-3 baan dienen zich aan te melden bij de receptie in het clubhuis op de grote baan en daar ook middels pinnen te betalen.

Een flight van 4 personen mag uitsluitend starten met een gezamenlijke maximale handicap van 80. Zo niet, dan dient er gestart te worden in 2 flights van 2 personen.

Online boeken

Caddiemaster Shop

Bij de caddiemaster op de grote baan zijn de volgende artikelen verkrijgbaar:
  • Golfballen met NGC logo
  • Setje met tees, marker met NGC logo en pitch fork met NGC logo
  • NGC baanboekje
  • Golfregels NGF
  • Golf in Nederland