De Nieuwegeinse Golfclub beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten

Golf is een sport waar je beter gaat presteren als je veel oefent en speelt. En als je beter gaat spelen neemt ook het plezier in het spel toe. De Nieuwegeinse Golfclub beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten met een overdekte drivingrange, ruime chip- en putting-greens, grote oefenbunkers en een uphill/sidehill heuvel voor schuine liggingen. Er is verlichting aanwezig zodat je ook in de avonduren na zonsondergang kunt oefenen (ook in de wintermaanden). Daarnaast is er een gevarieerde 9 holes par-3 baan met C-status waar je hier meer informatie over kunt vinden. Er zijn drie ervaren professionals die zowel de beginnende als de meer gevorderde golfer begeleiden naar verbetering van hun golfkwaliteiten. Op de pagina golfprofessionals kan je lezen wie de golfprofessionals zijn en hoe je met ze in contact kunt komen.

Gratis toegang tot oefenfaciliteiten
Als lid mag je onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en krijg je oefenballen tegen een gereduceerd tarief. Je kunt hier oefenen op eigen houtje of onder begeleiding (en tegen betaling) van ervaren pro’s. Niet leden mogen ook gratis van de oefenfaciliteiten gebruik maken. Voor de ballenkaarten en het spelen op de par-3 baan dienen niet leden echter wel te betalen (zie 9-holes par-3).

Openingstijden oefenfaciliteiten

01 april -31 okt ma t/m do - 09:00-21.00 uur vrij, za en zo - 09:00-18.00 uur

De ballenautomaat wordt 30 min. vóór sluitingstijd afgesloten

Aanwezigheid Caddiemaster
Met ingang van 1 juni zijn de caddienmasters op de oefenfaciliteiten niet meer gedurende de volledige openingstijden aanwezig. Voor het betalen van greenfees en het kopen van ballenkaarten kun je op  de volgende tijdstippen terecht:

Maandag t/m donderdag: 10:00 – 19:30 uur
Vrijdag t/m zondag: 10:00 – 18:00 uur

 

Ballenautomaat op drivingrange
Ook de tweede ballenautomaat is nu overgezet op het E-range sleutelsysteem. Dat betekent dat de oude ballenkaarten niet meer gebruikt kunnen worden. De tegoeden op geheel of gedeeltelijk niet gebruikte ballenkaarten kunnen bij de caddiemaster worden overgezet op een ballensleutel.

Dijkstra Sutter Notarissen sponsor van de ballen

Wie tegenwoordig een balletje slaat op de driving range van de Nieuwegeinse Golfclub, zal een nieuwe naam op de ballen zien prijken. Sinds kort is Dijkstra Sutter Notarissen namelijk sponsor van de driving range ballen!

Oefenfaciliteiten in beeld