De Businessclub

Bij de Nieuwegeinse Golfclub (NGC) zien wij golf al lang niet meer als een elitesport. Iedereen is welkom en ondernemers onderling omarmen alle mooie facetten die de golfsport te bieden heeft.

De NGC is een ideale plek om andere ondernemers te ontmoeten. Het business – lidmaatschap draagt hieraan bij. Als bedrijfslid heb je mooie opties, je kunt recreatief golfen, de golfbaan een dag afhuren voor bijvoorbeeld een bedrijven golfdag of meedoen aan de bedrijfscompetitie. Deze worden zeven keer per jaar georganiseerd. De eerste en de laatste dag zijn voor de bedrijfsleden zelf; op de tussenliggende vijf dagen nodigt elk bedrijfslid een gast uit.

Een leuke extra is dat de NGC deel uitmaakt van de GolfAlliantie. Leden kunnen onbeperkt spelen op acht verschillende golfbanen. Inmiddels wordt er een gezamenlijke bedrijfscompetitie georganiseerd waardoor nog meer ondernemers elkaar ontmoeten.

Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken. U hoeft niet meteen lid te worden. Kom eerst gewoon een hapje eten, volg een clinic of doe als introducé tijdens de bedrijvencompetitie. Veel is mogelijk.

Voor meer informatie kiest u voor onderstaande button Infofolder. Mocht u meer willen weten schroom niet om met ons contact op te nemen. Wij zullen u graag nader informeren over de vele mogelijkheden die de NGC aan de golfende ondernemer kan bieden.

 

Meer informatie zie de Infofolder 


HumanCapitalCare nieuw businessslid

Uw adviseur in arbeid, vitaliteit en gezondheid

Hoe vitaal en gezond zijn uw werknemers? En wat betekent dat voor uw bedrijf? Vergrijzing van het personeelsbestand, maar ook schaarste, maken het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers steeds belangrijker. Gezondheidsproblemen voorkomen, of in een vroeg stadium aanpakken, vormt de leidraad in ons werk.

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met u zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. We houden u een spiegel voor, scherpen zaken aan.

Maar bovenal: we geven richting en ondersteunen u waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

Hoofdsponsor

Contact

Voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak met een van de leden van onze Sponsorcommissie kunt u contact opnemen met het secretariaat van onze vereniging. Mailadres: