De Businessclub

Voor bedrijven in de omgeving van Utrecht is de Nieuwegeinse golfbaan een perfecte locatie om met hun relaties zaken te doen en dat te combineren met een sportieve uitstap.

Hierdoor wordt er een interessante businessclub gecreëerd. Er kan daarom in een sportieve, maar vooral ontspannen sfeer gewerkt worden aan zakelijke belangen. Businessleden hebben de mogelijkheid om met hun relaties een rondje golf te spelen. Zij kunnen ook deelnemen aan de bedrijvencompetitie van de Nieuwegeinse Golfclub. Het is zelfs mogelijk om een eigen bedrijvendag te organiseren inclusief een golfclinic voor niet golfende relaties.

Naast het Businessclub lidmaatschap kunnen bedrijven kiezen uit de verschillende speelrechtopties (zoals een A-lidmaatschap (7 dagen speelrecht) of een B – lidmaatschap (alleen speelrecht op werkdagen). Tevens is er een aantrekkelijk kennismakingsaanbod mogelijk en bedrijven die geen persoonsgebonden lidmaatschap wensen kunnen een zogenaamde Wildcard verkrijgen.

Meer informatie zie de Infofolder 

HumanCapitalCare nieuw businessslid

Uw adviseur in arbeid, vitaliteit en gezondheid

Hoe vitaal en gezond zijn uw werknemers? En wat betekent dat voor uw bedrijf? Vergrijzing van het personeelsbestand, maar ook schaarste, maken het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers steeds belangrijker. Gezondheidsproblemen voorkomen, of in een vroeg stadium aanpakken, vormt de leidraad in ons werk.

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met u zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. We houden u een spiegel voor, scherpen zaken aan.

Maar bovenal: we geven richting en ondersteunen u waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

Hoofdsponsor

Contact

Voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak met een van de leden van onze Sponsorcommissie kunt u contact opnemen met het secretariaat van onze vereniging. Mailadres: